Posted: Sun Sep 09, 2007 1:10 pm Post subject: СМС
Виждам , че за реклама на пикселите няма много голям интерес Според вас ако направя като пратиш 1 смс на стойност 2 лв и банера ти да се показва 5000 пъти на пикселите ще се повиши интереса към тази услуга . Вие как мислите ?
Posted: Sun Sep 09, 2007 1:23 pm Post subject: Re: СМС
Kosmos wrote:
Виждам , че за реклама на пикселите няма много голям интерес Според вас ако направя като пратиш 1 смс на стойност 2 лв и банера ти да се показва 5000 пъти на пикселите ще се повиши интереса към тази услуга . Вие как мислите ?
по принцип как се извършва заплащането в момента ?
С смс със сигурност е много по удобно от всеки друг начин.
Имаше един сайт в едно поле вдясно имаше 6-7 сайта и се праща смс за да излзе и твоя сайт най-отгоре , стои докато не го измети някои друг... не се сещам сайта... _________________ Прогнози | Prognozi | История на футболните клубове
| Блог Монетизация
Ами сега заплащането се извършва , чрез пощенски запис и един пиксел е 1 стотинка Не може да се купят по-малко от 200 пиксела . Заплащането е за 1 година . Но Сега ако го направя с със се показва 5000 пъти банера и после пак трябва да си платиш
Сайта за , който говориш е спортен виждал съм го , но не го помня
Ами сега заплащането се извършва , чрез пощенски запис и един пиксел е 1 стотинка Не може да се купят по-малко от 200 пиксела . Заплащането е за 1 година . Но Сега ако го направя с със се показва 5000 пъти банера и после пак трябва да си платиш
Сайта за , който говориш е спортен виждал съм го , но не го помня
определено със смс е по-добре, по-лесно, по-мобилно ако щеш... ако искам да си пусна реклама ще трябва да ходя до пощата, която в неделя не работи ще трябва да чакам до понеделник да ходя до пощата и т.н. че аз ще се откажа от рекламата тя ще ми изяде страшно много време ... незнам през pay.bg дали неможе да се превеждат пари от потребител на потребител и ако може дали няма някви такси, но с този пощенски запис е та*ак работа, потърси и други вариатни за плащане и то не само за пиксели, но и за всичко отстанало. Трябва да е максимално лесно бързо за потребителя ... много стана ... за сега ... толкова от мен ... _________________ Прогнози | Prognozi | История на футболните клубове
| Блог Монетизация
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum