Posted: Sat Sep 08, 2007 5:25 pm Post subject: Попъпчета или бисквитки
Така наречените попъпчета или бисквитки както ги знам аз някой си исключват да им се появяват или пък ги е страх да щтракнат поради това защото много хора са патили с такива неща както и аз... такаче според мен са напълно излишни _________________ Аз съм критиката на сайта!
Posted: Sat Sep 08, 2007 5:38 pm Post subject: Re: Попъпчета или бисквитки
Levane wrote:
Така наречените попъпчета или бисквитки както ги знам аз някой си исключват да им се появяват или пък ги е страх да щтракнат поради това защото много хора са патили с такива неща както и аз... такаче според мен са напълно излишни
има разлика между пипъп и бисквитка, най-просто попъп-а е рекламен прозорец дето ти изкача а бисквитката е тхт файл от различни сайтове за записване на някаква информация ( примерно дето даваш запомни ме ти слага такъв файл за да знае кого да запомни ) _________________ Прогнози | Prognozi | История на футболните клубове
| Блог Монетизация
Аз до колкото знам бисквитката е искачаща реклама като отвориш някой сайт... ама щом така казваш начи си прав _________________ Аз съм критиката на сайта!
ами нашата услуга за попъпчетата е с цел реклама . Записаните сайтове се показват на рандом принцип Това е нещо като банер ротатора , но влизате директно в сайта , а не банер
След малко ще ви дам демо
ами след експеримента ми показа , че ще пречи Значи то безплатното добавяне пречи , защото трябва да доавите код , а платеното не защото не трябва да добавяте код , но малко хора ще се навият за платено , а и капацитета на безплатното е само 5 човека
Но ако намерим още хора за попъпчетата пак ще печелиш посещения и без трафик генератора Абе сложна работа е да си добавиш сайта във всички услуги
По-скоро обмислях възможността да се включа към попъпчета и да се махна от генератора,защото нали е тежък форума...Но мисля да си остана,ти какво ще кажеш. _________________ www.arabia.start.bg
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum